مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری شرکت مهاجرتی

اگر شخصی قرارداد آنلاین با شرکت مهاجرتی ببندد و شرکت کار خود را به درستی انجام ندهد و دفتر آنها در خارج از کشور باشد ولی فیش های واریزی و صدای مشاور و پیام هایی که میان آنها رد و بدل شده است موجود باشد آیا میتوان شکایت کرد و به نتیجه رسید؟ شرکت مدعی است که در ایران شرکت دارد به عنوان مشاور مهاجرتی.
اضافه میکنم که شاکیان حداقل دونفر می‌باشند.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله. با اعلام مشخصات شناسه ملی و اقتصادی ان شرکت میتوانید شکایت کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان طرح شکایت می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله. با اعلام مشخصات شناسه ملی و اقتصادی ان شرکت میتوانید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعلام مشخصات شناسه ملی و اقتصادی ان شرکت میتوانید شکایت کنید