مشاوره حقوقی رایگان - ارز دیجیتال

شکایتی از صرافی ایرانی ارزهای دیجیتال کردم و حساب منو با پول و ارزها به صورت دائم مسدود کرده و ادعا کرده از ربات استفاده کردم و پول اصلی خودم بصورت ارز به کیف پولم اارسال کرده و الباقی 150 میلیون پولم پرداخت نکرده ایا استفاده از ربات جرم هست ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق فتا پیگیری نمایید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. صرف استفاده از ربات های تریدری جرم نیست. به اتهام عدم دسترسی از سایت شکایت کنید.