مشاوره حقوقی رایگان - پشیمونی زوجه بعد عقد

با سلام بنده خرداد با خانمی عقد کردم 3هفته بعد عقد خانم تو جمع خانوادگی گفت اشتباه کردم باهات ازدواج کردم نمیدونم چرا قبولت کردم با پادرمیونی ریش سفیدا رفتیم مشاوره بازم اینارو گفت پیش اونا شهریور مهریه از طریق اجرا ثبت گذاشت اجرا من الان چیکار کنم اخه من هدفم زندگی بود نه اینکه بعد 3ماه اسیر مهریه بشم در ضمن گفتن صبر میکنیم همشو میگیریم 50سالم طول بکشه وامیسیم میگیریم تا اخرشو

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سعی کنید توافقی راجع به مهریه و طلاق موضوعات را حل کنید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سعی کنید توافقی راجع به مهریه و طلاق موضوعات را حل کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سعی کنید توافقی راجع به مهریه و طلاق موضوع حل و فصل گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توافقی موضوع را حل کنید بهتراست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سعی کنید توافقی راجع به مهریه و طلاق موضوعات را حل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سعی کنید توافقی راجع به مهریه و طلاق موضوع حل و فصل گردد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورت عدم تمایل ب ادامه زندگی مشترک توافق نمایید ک ایشان از مهریه یا بخشی از ان بگذرند و شمانیز پس از اعلام گذشت ایشان طلاق دهید. در صورتی ک شما قصد طلاق داد ایشان را ندارید باید متریه ایشان را پرداخت کنید ک البته میتوانید اعسار ثبت کنید و پرداخت ب صورت اقساط باشد و الزام ب تمکین ایشان رابخواهید