مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بیمه ... به دیوان عدالت اداری

سلام وقت بخیر.
بنده به مدت 2سال9ماه با شرکتی که طرف قرارداد بیمه ... است کار کردم و در 1400/6/1 یه قرارداد 3ماهه ارسال کردن با فیش حقوقی که با مخالفت بیمه ... مواجه شد که باید بصورت پِر کی سی یعنی فقط بصورت پرونده ای و بدون بیمه قرارداد ببندیم که بنده قبول نکردم و به مدت 2ماه بدون هیچ قراردادی با بیمه یا شرکتی به کار خود ادامه دادم.آیا میتوانم به دیوان شکایت کنم علیه بیمه برای استخدام شدن؟
البته اگه شکایت شرکتی که باهاش قرارداد داشتم رو به اداره کار کنم محکوم هستش طبق مدارک قرارداد و فیش حقوقی ولی میخوام بدون اگه به دیوان شکایت کنم میشه استخدام بشم یا نه.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شرکت بیمه به دیوان شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید اقدام کنید اما نتیجه غیر قابل پیش بینی است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید اقدام کنید اما نتیجه غیر قابل پیش بینی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید اقدام کنید اما نتیجه غیر قابل پیش بینی است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید