مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از عبور و مرور

با عرض سلام و خسته نباشید
ما یک زمین کشاورزی داریم که 50 سال پیش کشت آبی داشت و بعد اینکه پدربزرگم فوت کردن تقسیم وراثت کردن و ما زمین رو به باغ تبدیل کردیم . خلاصه الان همسایه بغل که ما از اون طرف وارد باغ میشیم راه رو بتن ریخته که شما حق عبور و مرور با احشام دارین یعنی مال رو .. هرچیم میگیم آقا الان زمان احشام نیس قبول نمیکنه دادگاه هم نوشته حداکثر 2 متر برای عبور مرور حیوانات .. چطور میتونیم دوباره شکایت کنیم رای رو باطل کنن یا نمیتونیم نتیجه ای بگیریم .. ممنون

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

خیر چون حق ارتفاع داشتند و حق عبور و مرور و رای قطعی باطل نمیشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قطعی نشده می توانید اعتراض کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر قطعی نشده باشد می‌توانید اعتراض نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حق ارتفاق وجود دارد نمی توان جلوی آن را گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر نمیتواند راه عبور را ببندد
اگر از قدیم راه عبور وجود داشته است برای شما حق ارتفاق ایجاد خواهد شد و شما باید دادخواست ممانعت از حق ارتفاق را به طرفیت ایشان در دادگاه مطرح نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر قطعی نشده باشد می‌توانید اعتراض نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر حق ارتفاق داشته اید نمی تواند ممانعت نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید حق ارتفاقی وجود دارد یا خیر