مشاوره حقوقی رایگان - چگونه حق خود را ادعا کنم ؟

با عرض سلام بنده چندین مطلب مهم برایتان نسبت به مشکلاتم و باندی که قصد اخاذی را از من دارند و الباقی خدمت شما نوشته ام اما حالا با مشکلی جدید مواجه شدم و آن این هست که در همان زمان که به سایت آشنا شدم و مشکلاتم را گفتم بدبختانه مثلا وکیل گرفته بودم و از اینکه فردی که خودش را به من وکیل معرفی کرده بود و اما کاری برایم انجام نمیداد برای همین من دست به دامان شما و راهنماییتان شدم و اما مشکل اصلی بالاخره بعد از 2ماه که من پرونده خودم رو به اقای مثلا وکیل سپرده بودم و ایشان طفره میرفت و میگفت باید نامه بیاد تا من شروع به کار کنم از طرفی من خودم قبلا شکایتی از شاکی خودم کرده بودم که باقی کار را طبق گفته آقای مثلا وکیل به او سپردم منظورم رسیدگی به شکایت من که برای من ابلاغیه آمد که هنگامی که وارد سایت ابلاغنامه شدم دیدم 2 ابلاغیه صادر شده یکی اینکه شکایت شما بررسی شد و رد شد و دیگری تعیین کردن زمان جهت رسیدگی به پرونده شاکی از من که خودش جزو باند میباشد که من نگران به مثلا وکیل زنگ زدم گفت نگران نباش یکی برای تو آمده یکی هم برای من حالا شما زودتر فهمیدی من کمی آرام گرفتم که تو وب سایت گوگل دنبال نام این وکیل گشتم دیدم نام این اقا با شماره ای که دادند و روی کارت هست فقط در مورد معاملات ماشین و ملک و املاک ثبت شده ولا غیر که نام شریک کاری ایشان را هم سرچ کردم که دیدم بله شریک ایشان نامش به عنوان وکیل هست که شماره این خانوم وکیل را نوشتم و به ایشان زنگ زدم که ایشان فرمودند اقای فلان کار اموز و همکار بنده هستند که دنیا بر سرم خراب شد چون این اقا خودش را وکیل معرفی کرده بود و به مامورین همان کلانتری که قبلا ذکر کردم سپرده که هر کس مشکل داشت بفرست پیش من و من یادم افتاد چرا این مدت 2ماه طفره میرفت و 9میلیون تومان تا الان از من گرفته که قرار شد تازه خود خانوم وکیل را ببینم که خانوم وکیل به گونه ای ما را آشتی داد اما این آقا بازهم پا از مسیر خودش بیشتر فرا نهاد و تلفن زنگ زد ورداشتم دیدم جناب منشی مثلا وکیل میباشد و از من شماره که به من پیامکی ارسال شده جهت دیدن ابلاغنامه ام را از من میخواهد من هم دادم بعد یادم امد این مگر خودش را وکیل معرفی نکرده بود و به قول خودش یکی هم برای او میرود با خودم گفتم دروغ بوده تمام این مدت و چرا به او دادی شماره ابلاغنامه ات رو که الان تازه برود و از طریق شماره ابلاغنامه من متوجه متن ابلاغیه شود لذا از شما خواستارم جهت اجرای عدالت و برای خاطر خدا هم که شده شخصی از شما وکالت بنده را قبول بکند تا من پول و حقم را از این فرد پس بگیرم و شروع بکنید به دفاعیه و مدارکی را که دارم از آنها استفاده کنید هزینه اش مهم نیست فقط به دادم برسید.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

کاربر گرامی درخواست پذیرش وکالت خود را در قسمت «وکیل میخواهم» درج کنید تا وکلای دادراه اعلام نظر کنند.

یک وکیل

سلام" پرسشگر عزیز " در هر صنف و حرفه ای هم آدم خوب وجود دارد و هم بد و همه را نمی شود با یک چشم دید ! آنطور که شرح ماوقع نموده اید احتمالاً شما با کارآموز وکالت عضو کانون وکلای دادگستری که در مدت کارآموزی خود ، تحت سرپرستی وکیل سرپرست كارآموزي ، حق دفاع در برخی از دعاوی و یا با نصاب خاص را دارد قرارداد وکالت امضاء نموده اید . شما بعنوان متقاضی دریافت خدمات حقوقی بایستی در بدو ورود به دفتر وکیل ، تابلو معرفی وکیل در سردرب دفتر وی و پروانه وکالت وی که معمولاً به اتاق وکلا نصب می گردد ملاحظه می نمودید و پس از احراز اینکه نامبرده وکیل است با ایشان وکالتنامه امضاء می نمودید و نه اینکه خدای ناکرده بدون رعایت موارد مذکور بر ضرر خود اقدام نمائید . دیگر اینکه معمولاً همکاران محترم حاضر نمی شوند پرونده ای را بر علیه همکار هم صنف خود قبول نمایند مگر اینکه ندرتاً شرایط ویژه ای پیش آمده باشد و یا همکار وکیل از مرجع دیگری غیر از مرجع خود پروانه وکالت اخذ نموده باشد .

یک وکیل

ادامه پاسخ قبلی - توضیح اینکه کارآموز وکالت عضو کانون وکلای دادگستری در حد صلاحیتش همانطور که اشاره شد حق دفاع از برخی دعاوی از جمله احتمالاً دعاوی شما را داشته است و صلاحیت کارآموز وکالت عضو کانون وکلای دادگستری چیزی نزدیک به وکیل پایه دو عضو قوه قضائیه است و اقدامات وی چنانچه منطبق بر صلاحیتش باشد کاملاً قانونی و دارای اعتبار است و خدشه ای بر آن وارد نیست ضمن اینکه در وکالتنامه های چاپی وکلا بطور روشن تصریح شده ، موکل با آگاهی از عدم پیشرفت کار (صادر نشدن رأی به نفع وی) وکالتنامه را امضاء می نماید و حق اعتراض و ادعای احتمالی حال و آینده را از خود سلب می نماید و به تعبیر دیگر می پذیرد اعطای وکالت به وکیل به منزله اخذ نتیجه مثبت برای موکل نیست و وکیل در طرح و دفاع از دعوی صرفاً نماینده موکل و به نیابت از او اقدام می نماید چه اقدامات او منتهی به نتیجه مثبت گردد و چه نگردد ( چونکه ادله جمع آوری و فراهم شده اثبات دعوی ، تعیین کننده نتیجه مثبت حکم بوده و تصمیم گیرنده شخص دیگری به نام قاضی رسیدگی کننده به پرونده است و نه وکیل ) و وکیل در هر حال مستحق دریافت اجرت تعیین شده است .

یک وکیل

همکارم پاسخ صحیح و کامل را ارئه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم

یک وکیل

با سلام همکار محترم جناب آقای گنجی پاسخ کامل و مکفی ارایه نموده اند.