مشاوره حقوقی رایگان - قانون جدا کردن کنتور گاز

با سلام مدیر ساختمانی 64 واحدی هستم تعدادی از همسایگان اقدام به جداسازی کنتور گاز کرویم و از موتورخانه استفاده نمیکنیم وکمتر از یک سوم از ساکنین هنوز اقدام به حداسازی نکرده اند.با توجه به قیمت بالای موتور خانه همسایگانی که کنتور جدا کردند ادعا دارند ک بقیه واحد ها یا باید سهم آنها از موتور خانه رو پرداخت کنند یا کنتور خود را جدا کنند تاموتور خانه رو بفرشیم و تقسیم بر 64 واحد کنیم.بنده به عنوان مدیر نمیدونم حق با اونهاس که کنتور جدا کردن و سهمشون ک حدودا واحدی8تا10 ملیون هست میخوان .یا حق با اونهاس ک میگن ما توانایی جداسازی یا خرید سهم شما رو از لحاظ مالی نداریم.
ممنون میشم بفرمایید حق با کدومه و طبق کدوم ماده و قانون باهاشون صحبت کنم

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

با توجه به اینکه جدا سازی از موتور خانه ونصب کنتور جداگانه به اختیار بوده لذا نمی‌توان دیگران را مجبور به خرید سهم ویا فروش موتور خانه کرد از طرفی هزينه هاي مرتبط به نگهداری فقط مشمول استفاده کنندگان می‌شود لذا تا زمان خرید کنتور جدا گونه توسط بقیه مالکین امکان فروش موتور خانه میسر نمی‌باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تا زمان خرید کنتور جدا گونه توسط بقیه مالکین امکان فروش موتور خانه میسر نمی‌باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تا زمان خرید کنتور جدا توسط بقیه مالکین امکان فروش میسر نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تا زمان خرید کنتور جدا گونه توسط بقیه مالکین امکان فروش موتور خانه میسر نمی‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمان خرید کنتور جدا توسط بقیه مالکین امکان فروش میسر نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمان خرید کنتور جدا توسط بقیه مالکین امکان فروش میسر نیست