مشاوره حقوقی رایگان - نهایی شدن رای و مراجعه به اجرای احکام

با سلام
در خصوص پرداخت دیه در اثر تصادف رای نهایی صادر شده و مدت 20 روز برای تجدید نظر خواهی مهلت تعیین شده ، آیا پس از 20 روز رای در ثنای من نهایی شده و قابل مشاهده است؟ رای پس از نهایی شدن به اجرای احکام ارسال می شه یا خودم باید مراجعه کنم ؟ چون شنیدم اخیرا برای اجرای احکام باید از قبل وقت گرفت.
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام .بله شعبه خودشون می فرستن اجرا احکام‌و اسمس میاد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت سپری شدن 20 روز و عدم تجدید نظر خواهی پرونده به اجرای احکام ارسال میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر طرف مقابل تجدیدنظر خواهی نکند بعد از بیست روز رای قطعی می شود و ابلاغی صورت نمی گیرد .
برای تسریع در اجرا باید حضوری پیگیری کنید و در صورت نیاز از سامانه adliran.ir در پنل نوبت دهی قضایی نوبت بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت سپری شدن 20 روز و عدم تجدید نظر خواهی پرونده به اجرای احکام ارسال میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت سپری شدن 20 روز و عدم تجدید نظر خواهی پرونده به اجرای احکام ارسال میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام .بله شعبه خودشون می فرستن اجرا احکام‌و اسمس میاد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر طرف مقابل تجدیدنظر خواهی نکند بعد از بیست روز رای قطعی می شود و ابلاغی صورت نمی گیرد