مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند دختر 15 ساله

با عرض سلام
فرزند دختری دارم ک در حال حاضر 15 سال دارد و حضانت او با پدرش است اما از 8 سالگی با درخواست طرف مقابل با بنده زندگی می‌کند و طی این 7 سال ماهی 200 ت ب عنوان نفقه برای وی واریز شده و بعضی اوقات هم واریز نشده
این مسئله ب صورت قانونی جایی ثبت نشده و با توافق طرفین این تصمیم گرفته شده اما این جریان برای 7 سال پیش بوده و الان طرف مقابل قبول نمیکنه ک مبلغ بیشتری باید پرداخت کنه سوال من این هست ک چجوری باید برای ثبت قانونی این درخواست اقدام کنم تا هم افزایش میزان نفقه صورت بگیره و هم اینکه آیا نفقه های پرداخت نشده قبلی قابل بازپس‌گیری هست یا خیر ؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. پرداخت تمامی هزینه های مالی. تحصیلی و زندگی فرزند ب عهده پدر می باشد. اصولا به فرزند نفقه گذشته تعلق نمیگیرد ولی بهتر است دادخواست مطالبه نفقه جهت تعیین نفقه متناسب با هزینه های ایشان تنظیم کنید تا در دادگاه رسیدگی و میزان قابل قبول تعیین گردد. عدم پیگیری توسط شما اجحاف در حق فرزندتان است. ضمنا فرزند شما بالغ است و حضانت برای ایشان مطرح نیست و با هر کدام از والدین میتواند تصمیم ب زندگی بگیرد. ولی هزینه های ایشان تا زمان ازدواج با پدر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست مطالبه نفقه جهت تعیین نفقه متناسب با هزینه های تنظیم کنید تا در دادگاه رسیدگی وکارشناس میزان انرا تعیین نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه نفقه جهت تعیین نفقه متناسب با هزینه های تنظیم کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست نفقه مطرح نمایید نفقه معوقه قابل دریافت نمی باشد ضمن آنکه دختر شما از حضانت خارج و حق انتخاب جهت آنکه با چه کسی زندگی کند راداراست