مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و فروش مال غیر آپارتمان

در سایت درج آگهی با آگهي فروش پیش‌فروش ساختمان مواجه شدم و به بنگاه مراجعه نمودم و بنگاه دار و مالک حضور پیدا کردند و قرارداد بسته شد و قرار شد طی سه مرحله پول پرداخت بکنم مالک از نا آگاهی بنده سواستفاده کردند و گفتند تمام مدارک و نقشه ها و سند مادر را براتون میارم تا پرداخت قسط آخر مرتب امروز و فردام کردند بعد از کلی تحقیقات فهمیدم اصلا صاحب ملک نیست فقط پیمانکار هست و هر کاری میکنم هیچ مدرکی بهم ارائه نمیده همش میگه وقتی ساخت تمام شد یک سال بعدش ولی در اداره ثبت کل ملک بنام شخص دیگری هست ولی در قرارداد فروشنده خودش مالک جا زده و تا الان 90 درصد پول گرفته حتی برای دادن کد پستی واحد هم امروز و فردا میکنه و حاضر نیست حتی یک وکالتنامه بهم نشون بده که آیا اجازه فروش دارد یا نه .... تا کنون هی مدرکی دال بر اینکه مالک باشه یا وکالت داشته باشه به ما ارائه نداده حتی حاضر نیست جواب پیام یا تماس رو بده برعکس روزهای اول که مرتبا خودشون و بنگاه دار تماس میگرفتند ولی مالک اصلی در اداره ثبت شخص دیگری است و یک شخص دیگر هم از مالک اصلی شکایت کرده که این ملک متعلق به من هست یعنی فروشنده که ملکی رو بمن فروخته که خود مالک اصلیش هم شاکی داره در دادگاه ....فقط مباینامه دارم با تمام مکالمات صوتی و پیامک‌ها و رسیدهای پرداخت پول و دو نفر شاهد....ضمنا ملک رو بازسازی کردن و عمر ملک بالای 20 است ولی به جای پیش‌فروش به من فروختن ....واحدی هم که به ما معرفی کردن مشخص شده متراژش 15 متر زیر متراژی است که در قرارداد ذکر شده.....
الان به جرم کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت کردم آیا حق به من داده می‌شود یا باید کاری دیگر انجام بدهم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سازنده معمولاً با مالک قرارداد مشارکت امضاء می کند.
شما بهتر است پیگیری کنید تا کپی قرارداد مشارکت یا وکالت‌نامه و تقسیم نامه اگر باشه، بگیرید سپس طبق آن می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید.
اگر مشخص شد مالکیتی ندارد می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و مطالبه غرامت بدهید.
با عنوان فروش مال غیر نیز می توانید شکایت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
بهتر است از پنل مشاوره استفاده کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
به نظر می رسد قرارداد شما با پیش فروشنده عادی ست و رسمی نیست در این صورت می توانید به استناد ماده23ـ قانون پیش فروش ساختمان هم تحت عنوان عدم تنظیم سند رسمی از پیش فروشنده و بنگاهدار شکایت کنید و هم بابت انتشار آگهی بدون مجوز

" اشخاصی که بدون تنظیم سند رسمی اقدام به پیش‌فروش ساختمان یا بدون اخذ مجوز اقدام به درج یا انتشار آگهی نمایند، به حبس از نود و یک روز تا یک‌سال یا جزاء نقدی به میزان دو تا چهار برابر وجوه و اموال دریافتی محکوم می‌شوند."