مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام
خانم بنده حدود دوماه است که منزل رو ترک کرده و هیچ پیامی هم بینمون رد و بدل نشده و من فعلا نمیخام اقدام قضایی برای ترک منزل توسط ایشون انجام بدم. خواستم بپرسم ایشون بعد از چند ماه میتونه شکایت کنه که شوهرم منو ترک کرده و ازین طریق برای طلاق اقدام کنن؟ اینکه من هیچ اقدامی نکنم عواقبی برای من داره ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما دادخواست ترک منزل و الزام به تمکین بده

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام شکایت عدم تمکین تنظیم کنید‌درغیر این صورت به پرداخت نفقه محکوم میشوید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید دادخواست الزام به تمکین بدهید. وگرنه ایشان با دادن دادخواست نفقه و شکایت ترک انفاق ، شما محکوم میشوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید دادخواست الزام به تمکین بدهید. وگرنه ایشان با دادن دادخواست نفقه و شکایت ترک انفاق ، شما محکوم میشوید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ممکن است محکوم به پرداخت نفقه شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید