مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو تصادفی

سلام عرض ادب
بنده روز قبل تصادف کردم من پراید دارم و طرفم با موتور بود که مقصر موتوری که مجروح شده بردن بیمارستان شکستگی نداشت فقط زخمی شده اومده علان اعتراض کرده ماشین منم تو پارکینک من چطوری می تونم ماشینم را آزاد کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با شکایت ایشان در دادسرا پرونده تشکیل می‌شود و سپس شما باید در دادسرا یک نفر ضامن یا کفیل معرفی کنید. سپس درخواست آزادی خودرو کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید ضامن معرفی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خودرو شما تا رسیدگی به اعتراض ایشان توقیف خواهد ماند مگر شما با موافقت دادسرا یک ضامن کارمند معرفی نمایید و