مشاوره حقوقی رایگان - ملک پدری

سلام من و برادرم یک قطعه زمین از پدرم هنگامی که در قید حیات بوده خریداری کرده ام و تقاضای سند رسمی از وراث کرده ام ولی وراث قبول دار نیستند و میگویند که ما قولنامه را قبول نداریم درحالی که مهر و امضای خود پدرم و امضای شاهدان پای قولنامه است و دادگاه نیز از ما درخواست گواهی انحصار وراثت کرده درحالی که وراث حاضر به انحصار وراثت نیستند میخواهم بدونم که چگونه برای زمین هایی که به صورت قانونی از پدرم خریداری کرده ام درخواست سند کنم

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

انحصاروراثت کنید وپس ازآن اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از شورای حل اختلاف تقا

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

از شورای حل اختلاف تقاضای انحصار وراثت کنید و از شورا بخواهید استعلام فرزندان پدرتان را از ثبت احوال انجام دهند نیازی به حضور و مدارک سایر ورثه نیست
اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
انحصاروراثت کنید وپس ازآن اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا در دفتر خدمات قضایی ، درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید و اگر مدارک هویتی سایر ورثه را ندارید باید در درخواست خود از شورا درخواست نمایید که از اداره ثبت استعلام بگیرد و سپس باید دادخواست تقسیم ترکه را در دادگاه اقامه نمایید و با استناد به مبایعه نامه اعلام کنید که این ملک متعلق به شما است و بعد درخواست صدور سند از اداره ثبت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ابتدا انحصار وراثت و سپس الزام به انتقال سند کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خودتان میتوانید درخواست انحصار وراثت بدهید