مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ارث پدر

با سلام من همسرم 5 سال پیش یه زمین در شهرستان داشتیم فروخت به پدرش و پولش را کامل گرفتیم و دادیم خانه خریدیم الان با رضایت پدر شوهرم می‌خواهیم دوباره‌ آن باغ را ازش بخریم ولی پولش را هرسال مقداری بهش بدهیم ودر قولنامه قید میکنیم اگر پدر شوهرم خدای نکرده از دنیا رفت پول باغ را به خواهر و برادرهای همسرم بدهیم ولی اگر آنها ناراضی باشند آیا اين باغ مال حلال است یا حرام چه کار کنیم که برای فرزندمان مال حلال به ارث بگذاریم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هرصورت شما با مالک فعلی معامله می نمایید صورتی که معامله صحیح و قانونی تنظیم گردد ایرادی بدان واردنیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام درصورتی که معامله صحیح منعقد گردد ایرادی ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورتیکه معامله صحیح منعقد گردد ایرادی ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما با مالک فعلی معامله می نمایید صورتی که معامله صحیح و قانونی تنظیم گردد ایرادی بدران واردنیست