مشاوره حقوقی رایگان - ملک سند داری که 3 دانگ بفروش رسیده

سلام وقت بخیر من از پدر مرحومم 3 دانگ از خانه پدری را خریداری کردم و در مشاوره املاک کد رهگیری هم صادر گردید. حالا بعد از این که پدرم فوت کردند وراث 3 دانگ را قبول ندارند و پافشاری میکنند که 2 دانگ است. آیا من میتوانم 3 دانگم را بفروشم؟ و آیا از سه دانگ دیگر نیز سهم دریافت میکنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه مبایعانه خرید بصورت صحیح وبرمبنای قواعد قانونی باشد، معامله صحیح ومالکیت شما به میزان خریداری شده میباشد.
بله.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر معامله صحیح باشد و مدارک معتبر داشته باشید بله می توانید و نیازی به تایید وراث نیست.

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

بله سهمتان را می توانید انتقال دهید مگر اینمه علیه شما جعل اقدام گردد و ثابت شود ک انتقالی دو دانگ بوده است. از سه دانگ مابقی نیز در صورتیکه بنام پدرتان باشد سهم میبرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
بله از ماترک سهم خواهید داشت
شما باید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ورثه اقامه نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه سند رسمی گرفته شده یا خیر مهم است اگر ملک کلا قولنامه ای است با همان برگه نیز میتونید اقدام به فروش سهم خود کنید اگر خریداری پیدا شود