مشاوره حقوقی رایگان - صدور پروانه ساخت با اخذ مجوز رضایت از مالک همسایه

سلام زمینی دارم دوبر که به صورت شرقی غربی که یک خیابان 20 متری در شرق آن به صورت شمالی جنوبی ویک کوچه 12 متری در ضلع جنوبی ملک است در ضلع شمالی ملکم همسایه جدیدا اقدام به ساخت کرده و به صورت جنوبی ساخته و یک حیات 6 متری بر خیابان 20 متری احداث کرده .می خواهم علاوه بر مسکونی تجاری نیز احداث کنم شهرداری گفته 60 درصد زمین می توانید احداث کنید ولی همسایه می گوید من اجازه احداث تجاری و ساخت چند طبقه از بر خیابان 20 متری را به دلیل اینکه ساختمان ما کور می شود نمی دهم شهرداری هم گفته رضایتش را جلب کنم آیا این موضوع قانونی است اگر شروع به ساخت کنم همسایه می تواند شکایت کند و شهرداری از ساخت جلوگیری کند؟

پاسخ ها :

اخذ مجوز ساخت با رضایت از همسایه رضایت همسایه در ساخت و ساز