مشاوره حقوقی رایگان - چت تلگرامی

با سلام من یه مدتی هست که با یه دختری دوست هستم و فقط یک بار همدیگه را دیدیم و حالا من قصد جدایی دارم ولی ایشون قبول نمیکنه و خیلی آدم سمجیه و تهدیدم کرده اگه ولم کنی با چت هایی که از قبل داریم و میگم که بهم تجاوز کردی ولی هیچ مدرکی نداره ازت شکایت میکنم توسط پلیس فتا میخواستم بدونم همچین چیزی وجود داره و آیا تهدید کردن جرم داره و اینکه اون میتونه ثابت کنه که من بهش تجاوز کردم بدون اینکه حتی بهش دست زده باشم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت شاکی باید ادله قانونی خود را ارائه کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر صرف ادعا پذیرفته نیست بایدثابت گردد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام.ایشان حق شکایت دارند و لی قضات هم با سوالات و تحقیقاتی که میکننددر پی کشف حقیقت هستند .بدین صورت که چتهارا استعلام و بررسی میکنند.مشخصات بدنی شماراز ایشان سوال میکنند.ایشان رابه پزشک قانونی میفرستند جهت معاینه وووووو بنابراین شکایت ایشان صرفادرحد یک رابطه نامشروع استماع میشود اما در بحث تهدید ، وفق ماده668 قانون مجازات، اگرایشان حتی شمارا تهدیدبه افشا اسرار کند محکوم به حبس میشود .حتی اگر قصدش گرفتن مال باشد