مشاوره حقوقی رایگان - بحضور جناب اقای گنجی وکیل محترم

سلام وعرض ادب
احترام وسپاس از پاسخ حضرتعالی . همانطوریکه عرض کردم بنده بازنشسته ارتش هستم ازسال 69 در دستگاه قضا برای احقاق حق تردد دارم (البته پای راستم به یادگار جنگ رفته ودرالمان مصنوعی نصب است ) بهرتقدیر دائما از طریق سایتهای حقوقی وبرداشت از مطالب تا حدی از موارد اگاهی دارم که البته هیچ ادعائی نیست زیرا ممکنه طرف دیگر بیشتر وبهتر بداند زیرا علم حقوق با مشاوره وبحث وگفتگو خوش مزه است . بهرتقدیر از شما ممنونم که حداقل پاسخ فرمودید هرچند نه پاسخ سوالم وای کاش میشد ومقدور بود درضمن راهنمائی وتوصیه مرحمتی تان پاسخی میفرمودید که ایا دادرس ریاست جدید شعبه تجدیدنظر که قبلا مستشار بوده وحکم داده دراین پرونده اخیر از جهات رد دادرس ودارای صلاحیت میباشد ودوم اینکگه ایا دوموضوع خواسته با هم یکی میباشد یا متفاوت است . ای کاش بنحومقتضی بابت حق مشاوره الکترونیکی مبلغی بفرمائید وشماره عابر که تقدیم حضورتان نمایم چونکه از قدیم گفتند که اقایان وکلا مفتی حرف نخواهند زد فقط و ادامه .........
شمارا به خداوند متعال می سپارم به اولیاء محترمتان ضمن شادباش تربیت فرزندی نیکو چون شما عرض دعا برسانید .

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

کاربر گرامی چنانچه قصد مشاوره حضوری دارید شماره وکیل مورد نظرتان در دسترس شماست می توانید تماس بگیرید.

یک وکیل

سلام " ممنون از اظهار لطف و دست و دل بازی های جنابعالی . اگر قصد پرداخت حق المشاوره شرعی ، قانونی و عرفی وکلا و مشاوران حقوقی را داشتید تشریف می بردید دفترشان و نیاز به طرح سوال و جواب در درگاههای الکترونیکی آنهم بطور رایگان و مجانی نبود !

پرسشگر :

. من بدون هیچ سوء نیتی وبا هزاران امید به سایتهای حقوقی وجنابعالی رجوع کردم نمیدانم چه شد که با من حقیر سیاه قلمی کار شد بهرتقدیر اگر تصورکردم شما برادر ودوستی هستید که با او ابزپراز درد کنم ببخشی وعذر میخام . وچنانچه نوشتم و گفتم زیاده عرضی نیست وشمارا به خداوندمتعال می سپارم سرور بزرگوار جناب اقای گنجی ولطف کرم اینجانب درزمان خدمت شامل خیلی ازبچه های تهران شده درزمان جنگ انقدر پشت برگه با شجاعت مرخصی زیادی دادم که دیگرجای مرخصی کسی نمانده است
ازطلاشدن پشیمان ولطفا مارا مس گردانید

دادراه

دادراه:

استان :

پرسشگر عزیز
دادراه صرفا بستری است که وکلای محترم به اختیار خود در آن عضو می‌شوند و به اختیار خود به ارایه مشاوره یا امتناع از ارایه مشاوره می پردازند.
دادراه تلاش دارد تا متن پرسش و پاسخ کاربران گرامی با وکلای محترم را با حداکثر امانتداری منتشر کند تا هر دو طرف قبل از شروع همکاری با یکدیگر، از روی متن پرسش و پاسخ، با نیازمندی‌ها، اطلاعات و خلقیات یکدیگر آشنا شوند.
با احترام - دادراه

یک وکیل

سلام " پرسشگر عزیزتر از جان و پدر بزرگوار " امیدوارم از من رنجیده خاطر نشده باشید . من در بیان و قلم خود با حفظ حرمت اشخاص صراحت لهجه و قلم دارم و از محافظه کاری به دورم و همواره سعی ام بر این بوده در ارائه خدمات اعم از حقوقی و غیره به اشخاص ، جانب حق را بگیرم و خوشایند افراد نظر ندهم ! اگر به پروفایل شخصی حقیر در درگاه خدمات حقوقی دادراه مراجعه نمائید قطعا به این امر واقف خواهید شد ، اینجانب در طی مدت محدود همکاری افتخاری با درگاه مزبور ، از انتقال اطلاعات ناقص خود به متقاضیان تحت قالب مشاوره حقوقی الکترونیکی رایگان دریغ نورزیده ام ، هر چند در ارائه خدمات حقوقی به متقاضیان بدین شیوه ( رایگان و طرح سوال تکراری و مکرر الکترونیکی و از اقصی نقاط کشور بدون تقسیم بندی جغرافیائی و در نظر گرفتن حوزه جغرافیائی و قضائی فعالیت وکیل دادگستری و مشاور حقوقی } که در سایت حقوقی دادراه مرسوم شده نقد جدی دارم و قبلا دغدغه های خود را از طریق ایمیل جهت بررسی و عنداللزوم اقدام مقتضی و اصلاح رویه به استحضار مدیران محترم مسئول این درگاه وزین رسانده ام . امید است کارگر افتاده شود .

پرسشگر :

سلام وادب اقای گنجی
من از جنابعالی جواب دلشادکننده نخواستم و از هیچ کسی نمی خواهم . واطلاع نداشتم که حضرتعالی تازه وجدید به این جایگاه اجتماعی نائل شده اید جای بسی خرسندی وبه اولیاء محترمتان نیز شادباش میرسانم بخاطر اینکه اثرات نان حلال وزحماتشان نتیجه ای چونیکوفرزندی ازجانب خداونتد اعطاء شده است
من هم درزندگی هرگز نخواستم که باب میلم اقدامی نماید
با توجه باینکه موضوع خواسته دادخواست نخستین که منجربه محکومیت زمین شهری ومالک شد وعملیات اجرائی خاتمه یافت خواسته الزام به تحویل حدنصاب به نسبت سهم بود و دادخواست بعدی یعنی دعوی جدیدم نیز مطالبه مابه التفاوت است که این دوخواسته شاید دراساس از یک منشاء هستند اما درخواست متفاوت است واین تفاوت را قاضی متوجه نشد و متاسفانه رسیدگی به اعتراض هم به فردی محول شد که قبلا درحکم سابق مستشاربوده ومیبایستی امتناع میداد اما از روی خصومت علیه بنده قرار رد دعوی را تائید کرد میدانید که صدور قرار رد دعوی خاتمه دهنده خواسته نیست ومیتوانم به شکلی دیگر نیز اقدام کنم
منظوراز گرفتن مشاوره با حضرتعالی فقط پیرامون این موارد بود وغیراز این خیر ! اما متاسفانه علی رغم انتظارم وخصوصا خودتان درسایت به رایگانی بودن زحمات بسنده فرمودید که اگر چنین همکاری ولطفی نباشد من ومثل منها که از حقوق ناچیزی بهرمندیم هرگز بخود اجازه زحمت نمیدادیم بهرتقدیر من از شما ناراحت نیستم ازشانس خودم متنفرم زیرا حکومتی بتوسط دستگاه اجرائی اش به من وخانواده ام ظلم وجور روا داشته که مردانه از بدو استقرار وبرای استمرارش جان فشانی وپای خودم را ازدست دادم قدیمها گفتند که گریه عروس ازبی چادری است واگر میداشتم ومیتوانستم از وکلای ماهر تری که هستند بهرمند میشدم مثل اقایان ... و ... و ... که شاید اطلاع داشته باشید این اقایان فقط درمقابل پول خاضع وخدمتگزارند ومزاحم جنابعالی نمیشدم . نه خیرناراحت نیستم وشمارا به خداوندمتعال می سپارم وموئد وموفق باشید

دادراه

دادراه:

استان :

وکیل گرامی جناب آقای گنجی
ضمن تشکر از زحمات حضرتعالی و تلاش بی دریغتان برای پاسخگویی به هموطنان عزیزمان به استحضار می‌رساند. پیشنهادات مختلفی از سوی وکلای گرامی واصل شده است که توسط دادراه در حال بررسی است.
در مورد پیشنهادات حضرتعالی باید به این نکته اشاره نماییم که ضمن در نظر داشتن اعلام محدودیت های جغرافیایی فعالیت وکلا از سوی مراجع صدور پروانه، برخی چالش‌های عملی، فنی و راهبردی نیز موجود است که در کنار پیشنهاد حضرتعالی مورد توجه قرار خواهد گرفت:
- برخی از وکلای محترم تمایل دارند صرفنظر از شهر محل سکونت پرسشگر به سوالات حقوقی پاسخ گویند.
- برخی از موکلین محترم ساکن یک شهر خاص مثلا شیراز که در یک زمینه خاص سوال حقوقی دارند، به پروفایل وکلا مراجعه می کنند و با مطالعه متن مشاوره های قبلی هم به جواب سوال خود می رسند هم تصمیم می گیرند که به کدام وکیل مراجعه نمایند. این در حالی است که خودشان سوالی نپرسیده اند و ممکن است از روی کیفیت پاسخ وکیل شیرازی مثلا به سوال یک کاربر یزدی اقدام به انتخاب وکیل کند.
- وکلا درباره برخی از سوالات پیچیده و خاص اختلاف نظر دارند و ممکن است نیاز باشد که پرسشگری که از یک شهر کوچک سوال پرسیده است از مشاوره وکلای خبره شهری بزرگ تر بهره مند گردند.
- برخی از خدمات مثل تدوین قرارداد، تدوین دادخواست و مواردی از این قبیل که وکلای محترم ارایه می نمایند خیلی وابسته به جغرافیا نیست. موکلانی که به متون حقوقی حساس نیاز دارند، ممکن است به خدمات وکلای شهرهای کوچک اکتفا نکنند.
- ممکن است در آینده بسیاری از خدمات (حتی جلسه دادگاه) به صورت آنلاین و غیروابسته به جغرافیا انجام یا ارائه شود.

یک وکیل

سلام" مدیر محترم سایت دادراه" سلام عليكم"احتراماً در پاسخ به مرقومه جنابعالی به استحضار می رساند ؛ ارائه خدمات حقوقی در این درگاه شامل سه ضلع می شود : 1- وکیل دادگستری و مشاور حقوقی بعنوان خدمات دهنده 2- متقاضی خدمات بعنوان خدمات گیرنده 3- درگاه الکترونیکی دادراه بعنوان واسطه و حلقه اتصال و معرفی کننده خدمات گیرنده به خدمات دهنده . در این سه ضلع مثلث ، قاعدتاً ، عقلاً ، شرعاً ، قانوناً و عرفاً می بایست هر یک از اضلاع این مثلث از نفع مادی و معنوی همکاری با یکدیگر بهره مند گردند : 1- وکیل دادگستری و مشاور حقوقی بعنوان ارائه دهنده خدمات حقوقی اعم از مشاوره حقوقی و ... در ازای خدماتی که به متقاضی ارائه می دهد بر اساس عرف متداول و قرارداد ، مستحق اجرت است و تبلیغ و ارائه مشاوره حقوقی اعم از الکترونیکی و غیر آن به صورت رایگان که در تمامی جوامع پیشرفته و در حال توسعه جزء گرانترین و با ارزش ترین خدمات (حتی بیش از خدمات پزشکی) محسوب می گردد نه تنها با عقل و منطق سلیم منافات دارد و از لحاظ شرعی ، قانونی و عرفی جایز نیست بلکه جفا در حق وکلا و مشاوران حقوقی که سالها زحمات بسیاری کشیده اند و سختی های زیادی را متحمل شده اند که به این جایگاه نائل آمده اند نیز هست.2- متقاضی خدمات حقوقی در ازای خدمات مطلوبی که اعم از مشاوره حقوقی چه به صورت الکترونیکی ، تلفنی یا حضوری و سایر خدمات حقوقی که از وکیل دادگستری و مشاور حقوقی دریافت می نماید شرعاً و قانوناً و عرفاً می بایست مطابق عرف متداول و قرارداد، حق المشاوره ، حق الزحمه و حق الوکاله وکیل و مشاور حقوقی خدمات دهنده را پرداخت نماید. 3- درگاه خدمات حقوقی دادراه بعنوان شخصیت حقوقی واسطه حلقه اتصال و معرفی کننده متقاضی خدمات به خدمات گیرنده (وکیل دادگستری و مشاور حقوقی) در ازای ایجاد تجهيزات و ادوات الکترونیکی پیشرفته که بعنوان سایت و درگاه مجازی و تشکیلات دفتری که تعبیه نموده به سهم خود (درصد معین و متناسب با فعالیت خود) از اجرت وکیل دادگستری و مشاور حقوقی خدمات دهنده را مستحق دریافت است که همگی این هزینه ها می بایست توسط متقاضی خدمات تأمین و پرداخت گردد.

یک وکیل

ادامه پاسخ از متن قبل - پس با این روش ، سهم هزینه های پرداختی متقاضی خدمات حقوقی می بایست افزایش یابد چونکه می باید هم سهم اجرت وکیل و مشاور حقوقی را بپردازد و هم سهم اجرت واسطه را . مگر اینکه قسمتی از سهم عرفی اجرت وکیل و مشاور حقوقی کسر و به حساب واسطه واریز گردد . در این درگاه حقوقی بیش از 200 وکیل دادگستری و مشاور حقوقی از طریق لینک ارسالی از سوی درگاه شما و از روی کنجکاوی و آشنائی بیشتر با سایت شما ، عضو شده اند که بطور روتینگ و متوالی و مستمر صرفا دو الی سه خانم و یک آقا همکار عضو کانون وکلای دادگستری که دفتر وکالت شان هم با هم در یک ساختمان واقع است در زمینه مشاوره حقوقی الکترونیکی رایگان فعال هستند و اکثریت قریب به اتفاق همکاران عضو سایت اصلا همکاری در زمینه مشاوره حقوقی الکترونیکی رایگان ندارند چونکه برایشان توجیه عقلی و صرفه اقتصادی ندارد کمااینکه هزینه هایی از لحاظ صرف وقت ، دانش حقوقی ، مصرف اینترنت موبایل و ADSL و برق کامپیوتر نیز بر آن مترتب است و تعداد دیگری از همکاران محترم عضو سایت که تعدادشان کمتر از تعداد انگشتان دو دست است نیز به طور مقطعی و تفننی و یا برای بهره جستن از اجر معنوی آن به سوالات حقوقی الکترونیکی رایگان پاسخ می دهند.

یک وکیل

ادامه پاسخ از متن دوم _ پیشنهاد می گردد در کنار گزینه تنظیمات پروفایل کاربری وکلا ، گزینه حذف کاربری نیز تعبیه گردد تا در صورت تمایل ، امکان حذف اختیاری پروفایل کاربری برای وکلا فراهم باشد . همچنین ساز و کاری اندیشیده شود که ارتباط بین وکلا و مشاوران حقوقی و متقاضیان خدمات دو سویه باشد و از لحاظ الکترونیکی قابل مشاهده باشد متقاضی خدمات حقوقی ، از کدام استان ، شهرستان ، بخش و روستا است و صرفا اینطور نباشد که متقاضیان به شماره تلفن وکلا دسترسی داشته باشند و وقت و بی وقت برای اخذ توضیح بیشتر مشاوره حقوقی الکترونیکی یا تلفنی رایگان از اقصی نقاط کشور با وکلا تماس بگیرند ولی عکس آن امکان پذیر نباشد و دسترسی به آن مسدود و منع شده باشد ! خواهشا ساز و کاری اندیشیده شود و اطلاع رسانی گردد که متقاضیان خدمات حقوقی صرفا در ساعات کار دفتری وکلا بین ساعات 16 الی 20 روزهای غیر تعطیل در صورت ضرورت با وکیل و مشاور حقوقی مورد نظر با رعایت حوزه جغرافیائی و قضائی خود تماس حاصل نمایند ولا غیر . وکیل و مشاور حقوقی خدمات دهنده معمولا به نظر نمی رسد قادر باشد خدمات حقوقی شامل مشاوره حقوقی غیر الکترونیکی و حضوری ، تنظیم دادخواست ، لایحه ، شکوائیه و اخذ وکالت را خارج از حوزه جغرافیائی و قضائی خود ارائه نماید و بر همین مبنا به نظر می رسد ارائه خدمات حقوقی باید بر اساس حوزه جغرافیائی و قضائی تقسیم بندی گردد .

یک وکیل

ادامه پاسخ از متن سوم _ لطفا ساز و کار الکترونیکی اندیشیده و تعبیه گردد که غیر از ایمیل ، وکلا و مشاوران حقوقی عضو و مدیر محترم سایت دادراه یا مدیر محترم گروه حقوقی سایت دادراه بتوانند از طریق حساب کاربری مستقل از متقاضیان خدمات حقوقی که قابل رویت برای غیر از وکلا و مشاوران حقوقی عضو سایت و همچنین دستندرکاران سایت نباشد بتوانند نظرات ، پیشنهادات اصلاحی و انتقادات فنی و حقوقی و مرتبط را با یکدیگر مطرح و تبادل نظر نموده و به اشتراک بگذارند تا برای همه وکلا و مشاوران حقوقی عضو و دستندرکاران سایت دادراه قابل دسترسی و مشاهده باشد . همچنین در صورت صلاحدید ترتیبی اتخاذ و فراهم گردد تا با دعوت از وکلا و مشاوران حقوقی فعال و نسبتا فعال عضو سایت که جمعیتی حدود 5 تا 7 نفر خواهد شد طی نشستی نظرات و پیشنهادات اصلاحی خود را به منظور افزایش سطح کارائی سایت و ارتقاء خدمات بهینه آن و نحوه همکاری و تعامل بیشتر و انتقال تجربیات ارائه نمایند .

یک وکیل

سلام" پرسشگر محترم" لطفاً در گفتار و بیان خودت ادب و نزاکت را رعایت کن و لحن خودت را اصلاح کن و حد خودت را بدان و بیش از این خودت را معرفی نکن ! نشناخته و ندانسته در مورد اشخاصی که با شما سر و کار و مراوده ای ندارند مگر از جهت ارائه مشاوره حقوقی اختیاری و افتخاری که اجباری در آن نیست قضاوت نادرست و ناعادلانه نکن . در پاسخ به اسائه ادب شما اعلام می کنم حقیر از لحاظ رتبه و جایگاه حقوقی نه ادعایی داشته و نه دارم فقط جهت اطلاع شما عرض می کنم ؛ نزدیک دو دهه است در این رشته فعالیت دارم و نزدیک دو سوم مسیر را تا سن بازنشستگی طی کرده ام و کم سن و سال هم نیستم که بزعم شما تازه به دوران رسیده باشم ! از سن ما کبر و غرور و خامی گذشته است کما اینکه تا سن فراموش کاری و خود برتر بینی هم فاصله زیادی داریم ! اگر قرار بود به سؤالات حقوقی الکترونیکی رایگان شما از سوی همکاران محترم پاسخ داده شود می بایست بیش از 200 وکیل عضو سایت پاسخگو سؤالات شما می بودند ! از من حقیر در گذر و سراغ همکار دیگری برو که بزعم شما مثل من بیسواد نبوده و ماهر باشد تا با دریافت مبلغ حدود 50 الی 100 هزار تومان در دفترش به شما مشاوره حقوقی اشتباه ارائه دهد !

دادراه

دادراه:

استان :

جناب آقای گنجی/ بخشی از امکانات پیشنهادی حضرتعالی به مرور به وبسایت اضافه خواهد شد. در وقت مقتضی در خدمت وکلای عزیز خواهیم بود. قطعا ما برای تدوین برنامه های گسترش آتی و استفاده از نظریات و تجربیات حاصل از فعالیت در دادراه، مزاحم حضرتعالی و سایر همکارانتان خواهیم شد.

یک وکیل

مدیر محترم درگاه خدمات حقوقی وزین دادراه " سلام علیکم " احتراما با تشکر از حسن عنایت و توجه جنابعالی به پیشنهادات و انتقادات اصلاحی ابرازی ، بدینوسیله اینجانب در حد بضاعت و توان ، آمادگی خود را عنداللزوم جهت همکاری حقوقی بیشتر و پیشبرد منویات تان اعلام می دارم .

یک وکیل

از مسئولان محترم سایت دادراه انتظار و توقع اینست همانطور که در قوانین عضویت در سایت هم برای متقاضیان محترم خدمات حقوقی و هم برای وکلا و مشاوران حقوقی محترم عضو پیش بینی شده ، از انتشار عمومی عبارات و جملات هجوآور و تحقیرآمیز ، توهین انگیز ، کنایه آمیز ، خلاف واقع و به دور از ادب و نزاکت و اخلاق اسلامی هر یک از پرسشگران که به دلیل عدم دستیابی به پاسخ حقوقی الکترونیکی رایگان دلخواه و متوقعانه سوال شان ممکن است خدای ناکرده دست به این اعمال نکوهیده بیازند جدا ممانعت و احتراز نموده تا وکلا و مشاوران حقوقی محترم مورد خطاب نیز مجبور نشوند در مقام پاسخگوئی و دفاع از حریم خود ، وقت گرانبهای خود را صرف پاسخگوئی به این الفاظ و عبارات موهن نمایند . با تشکر . همانگونه که به این امر واقفید درگاه الکترونیکی ارائه خدمات مشاوره حقوقی به منظور طرح پرسش حقوقی کوتاه و ارائه پاسخ کلی کوتاه تعبیه و راه اندازی شده و خدای ناکرده نبایستی به بهانه گردش آزاد علمی اطلاعات و تبادل افکار ، محلی جهت انتشار عمومی هجویات و الفاظ توهین آمیز و کنایه آمیز و خلاف واقع و به دور از ادب و نزاکت و اخلاق اسلامی پرسشگران خاطی بدل گردد .

دادراه

دادراه:

استان :

جناب آقای گنجی/ متاسفانه در چنین مواردی وقت زیادی از همکاران اداره کننده دادراه نیز گرفته می شود. اگر چه ما حداکثر سعی خود را می کنیم که چنین مطالبی منتشر نشود و وقت زیادی صرف حذف اسامی خاص، الفاظ ناشایست و مواردی از این قبیل می شود، اما گاهی نیز به این دلیل که پرسشگران حس می کنند به تندی به آن ها پاسخ داده شده و راه ادامه مکالمه بر او بسته شده، مجبوریم پاسخ را منتشر کنیم.
ما به وکلای محترم توصیه می کنیم در صورتی که تشخیص می دهند پرسشگر قصدی غیر از اخذ مشاوره معمول حقوقی دارند و یا موضوع مورد نظرشان حساس تر از این است که از طریق یک سوال و جواب حقوقی آنلاین نیازشان برطرف شود، صرفا به راهنمایی حمایتگرانه بپردازند یا از ارایه پاسخ خودداری فرمایند.
برخی از وکلای محترم خیرخواهانه، از سر دلسوزی و یا برای این که پرسشگر متوجه خطرات و حساسیت برخی اقدامات اشتباه شود، تشخیص می دهند که محکم با پرسشگر صحبت کنند یا حتی او را سرزنش کنند. حتی در برخی موارد وکلا از اشتباهات و ساده انگاری های برخی از پرسشگران، باز هم از روی دلسوزی عصبانی می شوند. اما پیش آمده است که این دسته از پرسشگران بعضا دچار برداشت های ناصواب دیگری می شوند. و با تماس و ارسال متن های طولانی اقدام به اعتراض و دفاع می کنند. ما نیز باید وقت زیادی را صرف بررسی، ویرایش متن، توجیه، رفع دلخوری و دلجویی کنیم. اما گاها ناگزیر می‌شویم متون را منتشر کنیم تا خود وکلا اقدام به دلجویی و رفع سوء تفاهمات و اصلاح برداشت های غیردقیق مخاطب کنند. توصیه دادراه این است که وکلای محترم حتی اگر حس کردند که پرسشگری لحن مناسبی ندارد، با مهربانی و حمایتگرانه او را آرام کنند و از پاسخ یا حتی سرزنش دلسوزانه خودداری نمایند. حتی اگر خدای ناکرده، واژه ناشایستی به هر دلیل منتشر شد، از این گونه خطاها چشم پوشی فرمایند تا فضا آرام تر شود و وقت کمتری از وکلای گرانمایه تلف شود.