مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام...بنده با همسرم سر مسائلی مشکل داشتیم کار به دعوا و بحث کشید منم ایشون رو هل دادم... رفته از پزشک قانونی مدرک آورده ک من ایشونو کتک زدم...تو دادگاه قسم خورد که من زدم دادگاه هم منو محکوم کرد ب پرداخت دیه3هزارم که یک میلیون‌وچهارصدوچهل هزار تومن میشه منم پرداخت کردم...بنده الزام به تمکین دادم که دادگاه دلایل همسرم ب عدم تمیکن رو نپذیرفت وحکم ب ناشزه بودن خانوم داد و تو رای نوشته ایجاد ضرب و جرح جزیی دلیلی واسه عدم تمیکن نیست...وکیل همسرم اعتراض کرد وحکم دیه رو گذاشت تو پرونده تمکین و پرونده ب تجدیدنظر استان رفت... در رای تجدید نظر استان استناد کرده ب پرونده کیفری دیه و نوشته ایراد ضرب وجرح عمدی صرف نظر از میزان شدت و ضعف آن اعتراض را موجه و دادنامه تجدیدنظر خواسته رانقض ودر وضعیت فعلی حکم بطلان دعوی خواهان بدوی را صادر واعلام میکند.این رای قطعی است....منظورش از در وضعیت فعلی حکم بطلان دعوی خواهان بدوی چیه؟؟الان همسرم منزل پدرشه وگفته نمیخواد برگرده منم بلاتکلیف موندم با این رای عملا نمیتونم کاری کنم ازدواج مجددهم نمیتونم بگیرم....یعنی قراره تا اخر عمر اینطوری بمونیم؟لطفا کمکم کنین

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
وقت بخیر
با توجه به حکم ضربی که گفتید قضات رای تمکین را نقض کرده اند
شما صرفا اظهارمحبت از طریق یک اظهارنامه کنید تا زن برگردد
یا اگر خواستید طلاق دهید باید کل حقوق مالی زن را یکجا دهید مگر اینکه به اقساط راضی شوند که من بشما باتوجه به وضع مهریه ها توصیه نمیکنم که از ماده1133 قانون مدنی استفاده کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید را پرداخت حقوق مالی ایشان را طلاق دهید یا توافقی جدا شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است در خصوص طلاق به صورت توافقی اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی دعوای الزام به تمکین رد شده است و یعنی به علت ضرب و جرح وارده به زوجه ، در حال حاضر ، زوجه مجاز است که تمکین نکند ولی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در حال حاضر الزام به تمکین به دلیل رای کیفری زد شده است لذا یا توافقی جدا شوید و یا یک جانبه با پرداخت یا تعیین تکلیف جهت پرداخت طلاق دهید