مشاوره حقوقی رایگان - انحراف به راست

من در لاین وسط در حال رانندگی بودم، یه تاکسی در سمت چپ من بخاطر عبور عابر پیاده از مسیر منحرف شد ومن بخاطر عدم برخورد با تاکسی مجبور شدم انحراف به راست لحظه ای داشته باشم ناگهان در سمت راست ماشین من وکمی عقب تراز من خودروی دیگری در حال عبور بود که با تماس بدنه با ماشین من وشکستن آینه من از جاده منحرف شد وبه جدول کناری برخورد کرد وخسارت دید.
حال از جنابتان تقاضای کارشناسی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

به شورای حل اختلاف مراجعه کنین و تقاضای تامین دلیل کنین

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام همان لحظه با پلیس 120تماس میگرفتیدبرای اعلام مقصر حادثه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به شورای حل اختلاف مراجعه کنین و تقاضای تامین دلیل کنین

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و تامین دلیل دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به شورای حل اختلاف مراجعه کنین و تقاضای تامین دلیل کنین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به شورای حل اختلاف مراجعه کنین و تقاضای تامین دلیل کنین

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی کارشناس رسمی دادگستری دارد