مشاوره حقوقی رایگان - سوال

با سلام من درسال 1364در حین ازدواج درسند محضری ازدواج 50درصد حقوقم را به خانم واگذار کرده ام آیا در صورت توقیف 25٪ حقوق آیا اول این 50درصد واگذاری حقوق من به کنار گذاشته شده و بعد از کسر آن 25درصد مانده حقوق توقیف میگردد یا خیر ممنون از اعلام پاسخ با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال ، 25% حقوق و مزایای استخدامی بلامنازع شما توقیف خواهد شد . یعنی اگر 100 تومان حقوق و مزایای ناخالص شماست و شما متاهل هسنید ، 25 تومان آن توقیف می گردد .

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام اول اينكه بخشش شما نسبت به پرداخت ٥٠ درصد از حقوقتان به همسرتان يك تعهد شخصي بوده و نسبت به ساير طلبكاران و ديگران قابل قبول نميباشد و هيچگونه حقي و يا تكليفي براي ديگران ايجاد نمي نمايد باتشكر دكتر قريشي از وكلاي دادراه