مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام وقت بخیر. یک سال پیش همسرم منو بخاطر بیماری اعتیادم ترک کردند و خواستار طلاق توافقی شدند. اما به خاطره دوست داشتنشون قبول نکردم و در این یکسال در کنگره 60 درمان کامل شده ام.اما با اینکه الان میدونند درمان شدم ولی میگه تضمینی وجود نداره که من ١ سال دیگه ده سال دیگه دوباره سمت اعتیاد نرم و یکساله نتونستم اعتمادش را جلب کنم. در صورتی که در دوران مصرفم اعتیاد من واسش هیچ مشکل و سختی ایجاد نکرد. 5 ساله که عقد هستیم و به خواسته خودش در منزل مادرش زندگی میکردیم . ٢٠ روزه دیگه باید بریم دادگاه خانواده چون مطالبه مهریه کردند که منو مجبور کنه طلاق اش بدم در این یکسال نفقه اش را با اینکه با هم زندگی نمیکردیم کامل دادم سوالم اینه چه راههایی.وجود داره که قاضی روند پرونده را طولانی کنه تا فرصت بیشتری واسه راضی کردن همسرم داشته باشم؟یا اینکه میتونم از راه عدم تمکین زوجه با وجود دادن نفقه همسرم در این یکسال کاری انجام بدم؟ و کلا چه راههای هست که قاضی بتونه این موضوع را حل کنند؟ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام طلاق از طرف زوجه به راحتی امکان پذیر نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طلاق از ناحیه زوجه به ندرت مورد موافقت قرار میگیرد و نیاز بهادله قوی دارد