مشاوره حقوقی رایگان - قیمت پارکینگ در آپارتمان

باسلام. بنده در سال 97 آپارتمانی را از شرکتی با قیمتی قطعی متری 5 میلیون تومان پیش خرید کردم و در چندین بند قرارداد نوشته شده ک قیمت قطعی و بدون افزایش میباشد. در بند دیگری نوشته شده آپارتمان دارای پارکینگ به مساحت تقریبی 12 متر که وجه آن در زمان تحویل محاسبه و توسط خریدار پرداخت گردد. الان شرکت میگه طبق این بند باید قیمت پارکینگ را به قیمت روز و مطابق قیمت آپارتمان یعنی متری 30 میلیون پرداخت نمایم. اما بنده میگم در این بند نوشته شده وجه پارکینگ در زمان تحویل محاسبه شود اما ننوشته به قیمت روز محاسبه شود و با توجه به اینکه قیمت قطعی هست باید قیمت اولیه ملاک گیرد. لطفا در این مورد بنده را راهنمایی بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هنوز نفروخته هر وقت خواست بفروشه شما به ان قیمت خواستید میخرید نخواستید نمیخرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پارکینک و انباری جز متعلقات اپارتمان است وباید هم زمان با خرید ملک و به قیمت زمان قرارداد مورد محاسبه قرار گیردمگر در شرایطی خاص که خلاف ان میتوان عمل کرد