مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت معلق جدایی از همسر

شوهر من بسیار خسیس و مال دوست هست . من دو ساله باین نتیجه رسیدم ادامه زندگی با وی امکان پذیر نیست و ایشان برای اینکه مهریه من را ندهد مرا تحت فشار بسیاری قرار داد که من با زنگ زدن به 110 و صورت جلسه ای که نوشتن با پسرم اومدم خونه پدرم . در حال حاضر برای گرفتن مهریه ام اقدام کردم. سوالی که از شما دارم ایشان اگر نخواهد مرا طلاق بدهد آیا میشود جدا از او خانه ای بگیرم؟ (مشکلی قانونی پیش نمی آید؟؟ آیا همسرم میتواند اذیتمان کند بلحاظ شکایت و...) در این شرایط معلق من بعنوان زن که پسر 4ساله هم دارم چگونه باید اقدام کنم تا سریعتر به زندگیمان سر و سامان دهم؟
با توجه باینکه اقدام به طلاق از ناحیه زن زمانبر و نامعلوم هست پیشنهاد یا راه حل بهتری دارید ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجبور به تمکین نیستید ولی نفقه ایی به شما تعلق نمی گیرد و برای ملاقات فرزند هم دادگاه برای همسرتان زمان هایی را اختصاص می دهند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سما بدون دلیل با اراده خود زندگی مشترک را ترک کنید مستحق نفقه نخواهید بود . پس بهترین راهکار فشار و حربه مالی به زوج برای گرفتن حق وکالت در طلاق است. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما مجبور به تمکین نیستید ولی در صورت صدور حکم به شما نفقه تعلق نمی گیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مجبور به تمکین نیستید ولی نفقه ایی به شما تعلق نمی گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما مجبور به تمکین نیستید ولی در صورت صدور حکم به شما نفقه تعلق نمی گیرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مجبور به تمکین نیستید ولی نفقه به شما تعلق نمی گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما مجبور به تمکین نیستید ولی در صورت صدور حکم به شما نفقه تعلق نمی گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که تمکین نکنید فقط حق نفقه شما ساقط می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مجبور به تمکین نیستید اما در صورت احراز عدم تمکین نفقه به شما تعلق نمیگیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما مجبور به تمکین نیستید ولی در صورت صدور حکم به شما نفقه تعلق نمی گیرد