مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق و تعویض قفل

همسرم دو ماه پیش من و فرزندانم را از خانه بیرون کرده و قفل در را عوض کرده و مانع ورود ما به خانه می‌شود. صورتجلسه کلانتری مبنی بر تعویض قفل هم دارم.شکایت ترک انفاق هم کردم.چهار روز دیگر جلسه شورا برای سازش یا عدم سازش تشکیل میشه. اگر بگم عدم سازش چه حکمی بهش میدن؟
آیا میتونه با اینکه خودش قفل در رو عوض کرده ، بگه زنم از خونه رفته و تمکین نکرده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر صورتجلسه دارید خیر و ترک تنفاق حبس دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می تونه بگه. اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما در شورا سازش ننمایید پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد و توسط کارشناس میزان نفقه تعیین خواهد شد
خیر شما میتوانید به صورتجلسه پلیس 110 استناد نمایید و ..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما در شورا سازش ننمایید پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد و توسط کارشناس میزان نفقه تعیین خواهد شد