مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهریه از ملکِ صُلح شده ای که در آن مُصالح زندہ و مُتصالح فوت شده است

با درود؛

همسر من سهمی(1/5 دانگ) از مِلکمان را بنام پسرم صلح عمری (بدون حق فسخ) نموده بود. اکنون پسرم(مُتصالح) فوت کرده.
با توجه به اینکه مُصالح(یعنی همسرم) در قید حیات میباشد و منافعِ موردِ صُلح در زمانِ حیاتِ ایشان مادام از آنِ ایشان میباشد، آیا همسرِ پسرم تنها بابتِ سهم الارث(همان یک چهارم، چون فرزند ندارد) از آن 1/5 دانگ که همان ثُمنیه اعیانیست میبرد یا مهریه خود را هم میتواند از آن مطالبه نماید؟

با سپاس

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با فوت متصالح در واقع مورد صلح جز ماترک محسوب میشود و مهریه همسر از ان قابل وصول است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اموال جز ماترک میشود و مهریه از آن طریق قابل وصول است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اموال جز ماترک میشود و مهریه از آن طریق قابل وصول است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همسر ایشان علاوه بر یک هشتم قیمت عرصه و اعیان به عنوان مهریه هم می تواند ملک را توقیف نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اموال جز ماترک میشود و مهریه از آن طریق قابل وصول است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اموال جز ماترک میشود و مهریه از آن طریق قابل وصول است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اموال جز ماترک میشود و مهریه از آن طریق قابل وصول است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اموال جزماترک محسوب لذا مهریه نیز قابل مطالبه می باشد