مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

با سلام
من تبعه افغانستان هستم. سال 89 که من 18 سالم بود به دلیل مشکلات خانوادگی که با داماد مان داشتیم، درگیری ای با خانواده ایشان صورت گرفت که بعد از چند روز شکایت کردند و با دریافت احضاریه به دادگاه رفتیم. قاضی قرار بازداشت صادر کرد و ما بعد از دو _ سه روز با وثیقه از زندان آزاد شدیم. با شکایت متقابل و ادامه ماجرا هر دو طرف رضایت دادند و مسئله حل شد. اما الان که برای دریافت گواهی نامه رانندگی استعلام میشود، در جواب سوء سابقه ای تحت عنوان «نزاع دسته جمعی و ...» مربوط به همون موضوع در سابقه من درج شده است.
آیا راهی برای حل این مسئله وجود دارد؟ و اینکه با گذشت چندین سال و عدم تکرار فعل خلاف قانون، این سابقه نمی‌بایست بی‌تاثیر شده باشد؟
با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این مورد سوپیشینه محسوب نمیشود فقط در سابقه شما هست و مانع استفاده از خدمات نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت عدم محکومیت سوپیشینه نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت عدم محکومیت سوء پیشینه نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم محکومیت سوء پیشینه موثر نخواهد بود