مشاوره حقوقی رایگان - اجاره یک واحد دفتری به نام دو نفر

سلام وقت بخیر
من و شریکم یک واحد دفتری اجاره کردیم.بعد از گذشت 5 ماه پروانه کسب برای مکان شریکی گرفته و من ناراضی هستم.الان من قصد جدا شدن از شریکم رو دارم ولی زیر بار نمیره و میگه باید تا آخر قرارداد اجاره رو بدی.نه تحویل میده و نه تحویل میگیره و نه رضایت میده اجاره رو فسخ کنیم.الان من چطوری میتونم اقدام کنم تا جدا بشم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عقد اجاره جز عقود لازم است تا پایان قرارداد باید تحمل کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هیچ راهی ندارد باید تا آخر قرارداد اجاره بمانید مگر با توافق