مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت

سلام من تو سایت شرط بندی فعالیت داشتم خیلیم مبلغ از دست دادم به امید اینکه پول خودمو در بیارم و متاسفانه از دیروز حسابم مسدود شده پول خودمم نمیتونم برداشت کنم برم به نظرتون برم پیگیر شم درست میشه یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید استرس زیادی دارم با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا از دادستانی تهران مسدود شده از طریق بانک پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید پیگیری کنید مرجع مسدودی کجا بوده از بانک بپرسید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به مرجع توقیف مراجعه نمایید اگر بار اول باشد با تعهد حل می گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق مرجع قضایی مربوطه موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا از دادستانی تهران مسدود شده از طریق بانک پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا حتما به مرجعی که حساب شما را توقیف کرده است مراجعه نمایید و در صورت عدم مراجعه حتما پرونده شما به دادسرا ارسال خواهد شد و
دارای مجازات خواهید بود و سپس با شرایطی میتوانید شکایت نمایید و