مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب حقوق بابت مهریه

سلام وقت بخیر
درمورد توقیف حقوق توسط همسرم میخواستم سوال کنم‌.مهریه ایشان 1240 سکه بوده که 400 تا را اجرا گذاشته .امروز از بانک زنگ‌زدند که حقوق شما از طریق اجرای ثبت بابت نیم‌عشر بسته شده .!! میخواستم ببینم‌تکلیف بنده الان چیه ؟ فقط یک ملک دارم که سه دانگش هم بنام همسرم هست .ویک دختر دانشجو که خرج دانشگاه وزندگی اش رو دارم پرداخت میکنم .الان باید چکارکنم چه راهی است جناب وکیل محترم که حقوقم آزاد بشه .متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حساب حقوق مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست و زوجه بابت مهریه صرفا می تواند یک چهارم حقوق را توقیف کند.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام از این جماعت هر اقدامی متصور است اما حساب حقوق فقط تا یک چهارم قابل توقیف است در مورد سه دانگ منزل محل سکونت جزو مستثنیات دین و غیرقابل توقیف است.

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

متاسفانه راهی نیست و باید پرداخت کنید.مگر اینکه حکم مهریه صادر و شما اعسار دهید و اقساط طور دیگری تنظیم گردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حساب حقوق مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست