مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی رفع مسدودی حساب بانکی حقوق

با سلام من چطور میتونم رفع مسدودی حساب بانکی که حقوقمو به ان میریزن و بخاطر مهریه بسته شده رو ازاد کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
با پرداخت مهریه و یا اقساط تعیینی امکان رفع مسدودی وجود دارد
سوال کامل نیست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با رضایت زوجه و یا پرداخت اصولا بر حسب مورد 1/4یا 1/3 کسر می گردد تا بدهی مستهلک گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید.
حسابی که حقوق واریز می شود قابل توقیف نیست.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با پرداخت کل مهریه یا اثبات اعسار و قسط بندی مهریه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون 1/4 از حقوق شما توقیف خواهد شد و شما باید به مرجع قضایی درخواست رفع توقیف از حقوق خود را نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مسدودی حساب حقوق ممکن نیست اما توقیف آن تا یک چهارم جهت دریافت مهریه اشکالی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با پرداخت مهریه و یا اقساط تعیینی امکان رفع مسدودی وجود دارد

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

رفع توقیف حساب بانکی مهریه در درجه اول می بایست تکلیف پرداخت مهریه یا تقسیط مهریه در مراجع قانونی مشخص شود یا زوج بتواند با زوجه بر سر چگونگی پرداخت مهریه به توافق برسد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید ازطریق مرجع توقیف کننده به صورت حضوری موضوع را پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با مراجعه به مرجعی که مسدود کرده و درخواست کسر یک چهارم حقوق

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق ارگان توقیف کننده پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت رفع مسدودی حساب بانکی تحت هر عنوان بدهی ، بایستی منشاء آن یعنی تسویه بدهی به سرانجام برسد تا بر اساس آن ، تمامی حساب های بانکی رفع انسداد شود . بنابراین لازم است که جهت بازگشایی حساب های خویش ، تکلیف مهریه را مشخص کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست درخواست اعسار بدهید و با پرداخت پیش قسط حساب خود را آزاد نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

درخواست رفع مسدودی را به دادگاه صادر کننده دستور توقیف بدهید اگر شرایط آزادی حساب باشد موافقت میشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به اجرای احکام شعبه مربوط به پرونده مراجعه شود برای اطلاع در سابقه ثنا شما شعبه مشخص است از طریق دفاتر خدمات الکترونیک پیگیری کنید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

به مرجع مسدود کننده مراجعه کنید و اعلام کنید که این حساب که مسدود شده حساب حقوقی هست و میتونید از حساب حقوقی همون موقع رفع مسدودی کنید

رامین مرادقلی

رامین مرادقلی :

سلام ، با پرداخت بدهی معوقه و ارائه اسناد پرداختی به دادگاه حساب بانکی شما رفع انسداد خواهد شد .

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

به مرجع مربوطه مراجعه کنید و درخواست رفع توقیف بدهید....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از شعبه مربوطه پیگیری کنید شعبه قضایی که حساب شما را مسدود کرده است

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

باید ابتداء موضوع مهریه وتعهدات شما ازسوی مرجع مسدود کننده تعین تکلیف بشه وسپس رفع مسدوی خواهد شد.پس روی این موضوع متمرکز بشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا باید یک چهارم حقوق ۺما قطع گردد ومسدود مکردن حساب حقوقی قانونی نیست اعتراض نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با پرداخت مبلغ محکوم به در غیر این صورت دادخواست اعسار بدهید ضمن آنکه بیش از یک چهارم و یا یک سوم از حقوق شما بسته به عایله مندی نمی تواند بلوکه شود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

میتوانید اعسار دهید و مهریه را تقسیط نمایید و با نامه دادگاه حساب آزاد میشود

علي  خزائي

جناب آقای علي خزائي :

با درخواست از مرجع مسدود کننده حساب یا از طریق کارگزینی یک چهارم حقوق را کسر و واریز نمایند وبقه حساب آزاد می‌شود که البته این مراحل احتیاج به دستور قضایی دارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

درخواستی به دایره اجرای ثبت ارائه بفرمایید لذا با مسدودیت یک چهارم درصورت نبود فرزند و عکس آن یک سوم و مابقی رفع میشه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگرراعسار شما ثابت شده و پیش پرداخت را داده اید می توانید رفع مسدودی حساب را بخواهید یا با پرداخت کل مهریه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیددادخواست اعساربه تقسیط مهریه راتقدیم نماییدضمن اینکه تمام حقوق شماتوقیف نخواهدشد یک چهارم حقوق شماتوقیف خواهدشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
رفع مسدودی به صورت کامل تنها بعد از ایفای دین تمام و کمال امکان پذیر است شما تنها در حال حاضر در صورت دارا بودن فرزند یک چهارم و در غیر اینصورت یک سوم حقوق تان توقیف می شود و برای مابقی میتوانید درخواست رفع توقیف بدهید