مشاوره حقوقی رایگان - استرداد شکایت

درود وقت بخیر. من یک خرید اینترنتی داشتم که بعد از سفارش و پرداخت وجه، بعد از سه هفته به دستم نرسید. من شکایت نوشتم و در سامانه ثبت شد. بعد از دو روز پیامی دریافت کردم مبنی بر اینکه شکواییه شما به مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته ارسال شد. در همین حین سفارش من بعد از سه هفته به دستم رسید. الآن می خواهم شکایتم را استرداد کنم اما پس از مراجعه به مرکز خدمات الکترونیک قوه قضاییه به من اطلاع دادند که هنوز شماره پرونده ندارم و برای همین فعلا نمی توانم استرداد کنم. آیا با پیگیری نکردن شکایت، پرونده خود به خود بسته می شود؟ یا حتما باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر حقوقی باشد شکایت بسته میشود با عدم پیگیری ولی اگر کیفری باشد باید گذشت کنین