مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام
همسرم تقریبا یک سال و نیم پیش من و سه فرزند مشترکمان را رها کرده و منزل را ترک کرد بعد از مدتی اظهارنامه تمکین فرستاد و این در حالی بود که اجاره نامه منزل مشترک به اسم ایشان بود ... حکم تمکین بنده را گرفته بود و از کلانتری منطقه تماس گرفتن که خانه و اسباب و وسایل همه چیز آماده ست شما تمکین میکنی یا خیر؟ گفتم من حرفی ندارم فقط لطفا بهش بگید مسافت طولانیه یا خودش بیاد ببردمون یا پول بفرسته تا بلیط قطار بگیرم (برا خودم و بچه ها) بهش گفتن اونم گفت پولم کجا بود نه دارم و نه بهش میدم ... من پس از چند روز که حقوق گرفتم بلیط قطار گرفتم و پسرم باهاش تماس گرفت و گفت بلیط گرفتیم، اونم گفت خوش اومدید ... یک روز قبل از حرکت به خودم زنگ زد و گفت نیاید و هر چی از دهنش درومد بهم گفت. ما رفتیم ولی گوشیشو خاموش کرد. حالا صورتجلسه کلانتری و 110 دارم، نمیدونم با چه عنوانی بنویسم و بذارم رو پرونده؟ ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

آمادگی خود برای ورود و تمکین و ممانعت ایشان را مطرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

آمادگی خود برای ورود و تمکین و ممانعت ایشان را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

آمادگی خود برای ورود و تمکین و ممانعت ایشان را مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به موجب اظهارنامه رسمی آمادگی تمکین خود را اعلام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. جزییات موضوع باید بررسی گردد تا پاسخ صریح داده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
آمادگی خود برای ورود و تمکین و ممانعت ایشان را مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آمادگی خود برای ورود و تمکین و ممانعت ایشان را مطرح کنید

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

به عنوان ترک اتفاق باتوجه به صورتجلسه کلانتری از ایشان شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

آمادگی خود را برای ورود و تمکین و ممانعت ایشان را مطرح کنید.

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

1-مطالبه نفقه شکایت کنید
2-به دادگاه تمکین مراجعه و چنانچه رای غیابی است واخواهی بزنید
نیاز مند مطالعه پرونده

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

نیاز به بررسی داره ولی میتونید با اظهار نامه اعلام آمادگی برای تمکین رو اعلام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به همان شعبه دادگاه مراجعه کنید و کتبا اعلام کنید حاضر به تمکین هستید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صورتجلسه و استشهادیه خود مبنی بر آمادگی جهت تمکین را به شعبه مربوطه ارائه دهید