مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق و گرفتن مهریه و سایر حقوق

باسلام بنده متاسفانه مدت شش ماه پیش با وکالت طلاق که درسال 1399گرفته بودم جدا شدم درحکم طلاق نوشته شده که صدسکه از مهریه وسایل حقوق را می توانم مطالبه کنم از طرفی درسال 1390همسرم با نیرنگ من را وادار نمود که برویم دفتر اسناد و مهریه ام را ببخشم و ایشان سه دانگ از منزل مسکونی بنام من ثبت نماید که انجام نداد.درداخل سند نوشته شده که مهریه را گرفته ام و همسرم از دادن حق و حقوق احتمالیه بری گردیده ولی من از ایشان اثر انگشت وامضا دست خط دارم که هیچ پولی نگرفته ام. سوال من اینه که ایابا توجه به وکالت جدید درسال 99که می توانم مهریه وسایر حقوق را بگیرم و مندرجات حکم طلاق که می توانم حقم را بگیرم می توانم اقدام نمایم یا اینکه اقرارنامه که درسال 1390نوشته شده مقدم به وکالت طلاق وحکم طلاق می باشد باتشکر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز به بررسی مدارک بهتر است از پنل مشاوره استفاده نمایید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

سلام باید متن اقرار نامه بررسی شود. الفاظ مندرج در سند رسمی اهمیت دارد. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیاز به بررسی مدارک بهتر است از پنل مشاوره استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات شما مهریه بذل شده و امکان مطالبه وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات شما مهریه بذل شده و امکان مطالبه وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست خود را برای تشکیل کمیسیون ارائه دهید