مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حقوق ضامن

سلام. پدرم ضامن دو نفر شده خواهرم و شوهرش که وام ازدواج صدمیلیونی گرفتن. یکی دیگه از ضامنا فوت شده و یکی دیگه از ضامنا حقوقش رو از بانک دیگری میگیرد ولی پدرم بازنشسته هست و از بانک رفاه خقوق میگیرد و وامی که ضمانت کرده هم از بانک رفاه هست و هرماه بابت هر دو وام فقط از حقوق ایشون برداشت میشه آیا اقدام بانک قانونیه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله.مسئولیت تضامنی است. یعنی بانک به هر کسی بخواهد می تواند مراجعه کند. اما بعدا پدر شما هر مقدار که از حقوق اش کسر شد میتواند به اشخاصی که ضمانت انها را کرده مراجعه کند و دادخواست مطالبه وجه بدهد