مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام رای الزام به تمکین طبق رای دادگاه برای من صادر و اعتراض هم به نفع زوج شد. برای آمادگی به تمکین باید چکار کنم ...باید منتظر باشم بیاد دنبالم باید چکار کنم ممنون جواب بدین.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " با مراجعه به واحد اجرای احکام مدنی و دادورز پرونده و با تنظیم لایحه ای کوتاه و ثبت الکترونیک آن ، آمادگی خود را برای تمکین عام و خاص از شوهرتان اعلام و به آغوش خانواده بپیوندید .

یک وکیل

سلام. بعد از صدور و ابلاغ اجراییه به شما باید به واحد اجرای احکام همان شعبه مراجعه و طی لایحه ای آمادگی خود را جهت تمکین از همسرتان اعلام نمایید.