مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

با سلام و احترام
اینجانب در یک تصادف با خودرو پراید مدل نود و چهار مقصر شناخته شدم که 12میلیون خسارت و12میلیون افت قیمت برای خودرو زیان دیده محاسبه شده است لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید
1.خودرو تا چه سنی افت قیمت میخوره بهش
2.درصورت که بخوام اقساطی پرداخت کنم چگونه باید درخواست بدم و چه زمانی ،ابلاغیه جدید ارسال خواهد شد بعد درخواست بدهم یا در زمان یه هفته ای برای اعتراض به نظر کارشناسی با درخواست اقساطی بدهم.
سپاس از شما بزرگواران

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر میخواهید اقساطی شود دادخواست اعسار بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی دادخواست اعسار بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در ظرف یک ماه
از ابلاغ اجراییه ، دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا اگر اعسار پذیرفته بشود مبلغ محکوم به ، قسطی بشود و
و برای تعیین افت قیمت خودرو ، رابطه مشخصی برای تعیین مدل خودرو وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

1, معمولا مدل 3 تا 5 سال قبل

2, اگر مهلت کارشناسی و اعتراضات سپری شد و حکم قطعیت یافت ،دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از صدور حکم قطعی دادخواست اعسار بدهید