مشاوره حقوقی رایگان - اجرای محکومیت مالی

سلام بابت طلبم از کارفرما اجراییه صادر شده ولی با گذشت ده روز مبلغ را واریز نکرده چه جوری میشه جلوی حسابش رو گرفت؟ آیا من باید اقدامی بکنم یا اجرائیات خودش انجام میده.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از گذشت مدت زمان باید درخواست توقیف اموال. ویا حسابهای بانکی وی را کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بعد از گذشت مدت زمان باید درخواست توقیف اموال. ویا حسابهای بانکی وی را کنید. اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام درخواست توقیف اموال و مسدودی حساب را ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید درخواست توقیف اموال و سپس درخواست دستور جلب ایشان را مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید درخواست توقیف اموالیا حسابهای بانکی وی را داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اجراییه را تحویل واحد اجرای احکام دهید و تقاضای توقیف اموال کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در قالب دادخواست از طریق دفاتر خدمان قضای تقاضای اجرا رای را نمایید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

با سلام. تقاضای توقیف اموال به تبع اجراییه بنمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق اجرای احکام حساب هایش را توقیف ایا در صورت عدم دسترسی به اموال کد ملی را مسدود نمایید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

باید درخواست اجرای حکم از طریق دفتر خدمات بدهید تا پرونده اجرایی در اجرای احکام مربوطه تشکیل شود و بعد اموال فرد رو توقیف کنید یا حکم جلب بگیرید