مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ماده 477 از طریق رییس دیوان عالی کشور

سلام من با هزار بدبختی یه وقت ملاقات با رییس دیوان عالی کشور گرفتم با لایحه و مدارک کامل براشون توضیح دادم البته من از شیراز خدمتشان رسیدم متاسفانه درخواست منو رییس دادگستری استان رد کرد اونم بعد از دو سال از درخواستم حال سوالم اینه که رییس دیوان کاملا صحبتهای منو شنید حتی گفتن باید نامه بزنم به چه دلیل رییس دادگستری رد کرد بعد از یک هفته برام پیامک اومد که درخواست شما به معاونت نظارت و بازرسی دیوان عالی کشور طی شماره فلان شماره ارجاع شده از تاریخ پیامک 50 روز دیگه به دبیرخانه دیوان جهت پیگیری مراجعه کنید خوب الان معاونت نظارت دیوان میخواد برای من چیکار کنه ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید