مشاوره حقوقی رایگان - نصب نرده

باسلام خدمت شما وکلای محترم. بنده دریک ساختمان 4 طبقه تک واحدی زندگی میکنم و من درطبقه دوم هستم به همسایگان خود گفتم که بیاید برای راه پله ها نرده نصب کنیم اما آنها هربار به یک بهانه ای از این موضوع سرباز زدن،بنده هم وقتی دیدم تمایل به نصب نرده ندارن من هم قسمتی از پله هایی که مربوط به طبقه خودم بود را نرده نصب کردم برای حفظ و امنیت خانوادم.سوالی که من از شما دارم این است که سه طبقه دیگر میتوانند از طریق شکایت نرده ای که برای حفظ جان خانواده ام نصب کردم را جمع کنند؟ مچکر از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی توانند.
شما تحت شرایطی می توانید الزام آنها را برای نصب نرده از دادگاه بخواهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما میتوانید از دادگاه درخواست نمایید که نردهارانصب نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما میتوانید از طریق دادگاه انها را هم ملزم به اینکار کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر نمی توانند. شما تحت شرایطی می توانید الزام آنها را برای نصب نرده از دادگاه بخواهید