مشاوره حقوقی رایگان - فروش پارکینگ اشتراکی

سلام من یک اپارتمان پیش فروش را پارسال خریدم که پارکینگش اشتراکی با 5 واحد دیگر و به صورت مزاحم بوده و فقط یه جای پارک بدون مزاحمت داشته که اونم بین همه مشترک بوده حالا امسال که ساکن شده ام فهمیدم جای پارک بدون مزاحمت را صاحب ملک فروخته به قیمت بالا به یکی از طبقات . حالا میخوام بدونم این کارشون درسته یا نه من میتونم شکایت کنم و پار کینگ رو برگردونم یا نه ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

دارد پیشنهاد می گردد که از طریق مشاوره تلفنی اقدام نموده و تماس بگیرید که توضیحات لازم داده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه این پارکینگ مشاع بوده بله میتوانید اقدامات لازم را انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا مالک نمیتواند بفروشد و باید جزییات موضوع بررسی گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مشاع بوده بله می توانید اقدام کنید