مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام من دادخواست تمکین دادم به خاطر اینکه نفقه ندم میخوام زنمو برگردانم از طرفی هم دوس ندارم باهاش زندگی کنم من چکار باید کنم که نفقه ندم
میخوام خودش ببخشه مهریشو و بگه توافقی جدا بشیم ولی مهریشو گذاشته اجرا من هیچی ندارم مهر بهش بدم ده تا پیش پرداخت براش نوشتن میخوام مهریشو ببخشه و نفقه ش هم ببخشه چیکار میشه کرد ممنون

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام با وساطت بزرگترها اقدام کنید

یک وکیل

سلام" پرسشگر محترم" قانون برای منافع و خوشایند من و شما وضع و تصویب نشده است و ما در این درگاه مشاوره حقوقی الکترونیکی رایگان برای فرار و گریز از قانون به افراد نمی دهیم . اگر می خواهید متحمل پرداخت نفقه نشوید یا همسرتان باید ترک منزل نماید و از شما تمکین نکند یا ایشان را با پرداخت حقوق مالی طلاق دهید و یا اینکه همسرتان حقوق مالی خود را به شما بذل نمایند و یا بعلت عدم توان پرداخت حقوق مالی همسرتان تقاضای اعسار نمائید