مشاوره حقوقی رایگان - زنگ زدن سازمان سنجش برا ازمون مجدد

سلام من دانشجو پزشکی ترم اول هستم و چند روز پیش از سازمان سنجش زنگ زدن گفتن باید تو سه درس مجدد امتحان بدید گفتن برج 12 ولی من تا برج 11 امتحان های پایان ترم دارم و نمی تونم واقعا دوباره بخونم و ما الان 6ماه از کنکور فاصله گرفتیم چظور میتونیم درصد های لازمو بزنیم بعد الان من یه دانشجو هستم به درسای ترمم برسم یا تو این دماه که هیچی نمیشه کرد برا امتحان بخونم ایا اگه وکیل بگیرم میتونه کمکی کنه و این ماجرا حل شه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است در آزمون شرکت کنید و قرار نیست همون درصدها رو بزنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه نمرات آزمون شما مورد بررسی کمیسیون بدوی مستقر در سازمان سنجش قرار گرفته است لذا توصیه می شود با توجه به اینکه موضوع شما تخصصی و نیازمند ارائه راهکار مناسب و توضیحات مفصل می‌باشد از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید