مشاوره حقوقی رایگان - آزمون مجدد

وقت بخیر. اینجانب دانشجو رشته پزشکی هستم، چند روز سازمان سنجش تماس گرفتند، که باید آزمون مجدد در اسفندماه بدهید ، بدلیل اختلاف در سابقه تحصیلی و مشابهت پاسخنامه با افراد دیگر به استناد به ماده 11 رسیدگی به تخلفات کنکور آزمون مجدد در اسفندماه بدهید.
با توجه به جلسه چند روز پیش کیمسیون اصل 90 با رییس سازمان سنجش مبنی بر اینکه افراد دانشجو مشمول ماده 11 نمی شوند و تحصیل آنها بلامانع است ایا میتوانم پیگیر موضوع شوم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی نیازمند بررسی اسناد شما خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برای اینکه شما 13 اسفند امتحان مجدد بدهید یا خیر باید شرایط و درصدهای آزمون بررسی بشود تا پاسخ صریح داده بشود
طبق قانون رسیدگی به تخلفات ... ، دانشجو مشمول ماده 11 خواهد شد البته اگر ...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
آن مصوبه را بفرستید تا بررسی شود