مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام خسته نباشید
من و همسرم توافقی داریم جدا میشیم همسرم هم مهریه خودشو بخشیده
میخواستم ببینم بعد از طلاق هم میتونه پشیمون بشه و تقاضای مهریه بکنه یا نه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر در قالب ابرا باشد خیر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در دادگاه یا دفتر اسناد رسمی مهریه را بخشیده باشد خیر نمی تواند مطالبه کند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر در دادگاه یا دفتر اسناد رسمی مهریه را بخشیده باشد خیر نمی تواند مطالبه کند .