مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات الکلی

مسافری داشتیم خانم که از سفر با خودشان سه شیشه کوچک مشروبات الکلی آورده اند ... در زمان ورود بعد از یک شب بازداشت و گرفتن وثیقه 2 میلیونی ایشان را آزاد کردند بعد از 45 روز از دادگاه انقلاب تماس گرفته و خواستند برای تاریخی معین به دادگاه مراجعه کنند. با توجه به سن ایشان و محل سکونت در شهرستان. می خواستیم بدانیم اگر در زمان تشکیل دادگاه حضور پیدا نکنند چه عواقبی برای ایشان ممکن است در پی داشته باشد؟ ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

به دلیل دستور قضایی حتما در جلسه حضور پیدا کنند و از خود دفاع نمایند وگرنه در صورت عدم حضور ممکن است رایی بر ضرر ایشان صادر گردد.

یک وکیل

سلام " در فرض سوال ، احتمالا اتهام ایشان صرفا حمل مشروبات الکلی نیست که در دادسرا و دادگاه کیفری به آن رسیدگی می گردد بلکه اگر نام دادگاه را درست اعلام نموده باشید یکی از اتهامات موضوع ماده 303 ق.آ.د.ک داشته اند که به دادگاه انقلاب فراخوانده شده اند . حتما در تمامی جلسات دادرسی به ویزه با حضور وکیل دادگستری خبره شرکت نمائید تا بتوانید از اتهام خود بطور حداکثری دفاع نمائید .

مریم عباسی

سرکار خانم مریم عباسی :

عاقلانه ترین راه حضور در جلسه دادگاه همراه با وکیل خواهد بود

یک وکیل

سلام. حتما به همراه یک وکیل در جلسه دادرسی شرکت نمایند