مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن منزل پس از گذشت یک سال

با سلام
بنده سال 99 منزل مسکونی به صورت قولنامه ای خریداری کردم الان پس از گذشت چهارده ماه منزل را به من تحویل ندادن در صورتی که در قولنامه منزل داری گاز قید شده اما هنوز گاز کشی نشده است آیا می‌توانم درخواست خسارت کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله . چون مبیع در ید شما هنوز نیامده ،خیار فسخ معامله به علت خیار عیب و استرداد ثمن معامله برای شما محفوظ است . اگر باز هم نباز به مشاوره بیشتری دارید در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله . البته طبق شرایط مبایعه عمل کنید .