مشاوره حقوقی رایگان - قبول وکالت و دریافت حق الوکاله بعد از اتمام کار

با سلام
اینجانب ح.م دریمی در 8 فروردین 98 در شهر برازجان تصادف و پرونده نزد شعبه 101 آقای غ.م بود که اطاله دادرسی داشتم و با وکالت خانم ز.ر ! آنقدر پرونده را طول داد تا وکیلم مجبور به انصراف شود
هم اکنون راننده کامیونت که اصفهانی بوده و آنجا عسل کنار جمع می کند بدلیل دوری من از محل همیشه به پرونده و قاضی اجرای احکام دسترسی دارد به 43 میلیون تومان پرداخت خسارت در پرونده کیفری (تجمیع حقوقی و کیفری)محکوم شده ! به خاطر اینکه بیمه وی 7 میلیون تومان بیشتر نداشت! هم اکنون اجرای احکام شعبه اول دادگستری برازجان پیامک فرستاده که حکم اجرا شد و بنده به خاطر مشکلاتی که برایم پیش آمد و کرونا و فوت پدرم ! دیگر توان مالی و جانی پیگیری پرونده ندارم و ساکن رشت می باشم و اصالتا اهل استان فارس شهرستان فسا!
خواهشمندم وکالت بنده را قبول کنید و پس از دستگیری و اخذ پول از متهم که زمینهای کندوی عسل وی بخش اهرم می باشد ! و ایام گل دهی درخت کنار چاره ای جز حضور در بوشهر را ندارد !هر چقدر فرمایش کردید حق الوکاله در خدمت هستم فقط 10 تومان دیه از بیمه گرفتم که کفایت بدهکاری خرج ماشین هم نشد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو است که باید بررسی مدارک انجام شود. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادراه پنل درخواست وکیل درخواست وکیل نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید