مشاوره حقوقی رایگان - حفاظت

با سلام خسته نباشید
برای استخدام در وزارت اطلاعات یا ورود به دانشگاه امنیت ملی آیا پیامک های واتساپ و پیامک های عادی چک میشن و باعث مشکلی میشن؟ اگر با جنس مخالف در ارتباط باشیم چطور؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

تحقیقات خیلی کاملی انجام می شود. بنظرم بله

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

ممکن است پیامکهای عادی در حال و گذشته و تماسها چک شوند اما پیامهای قبلی واتساپ خیر. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمال آن زیاد است .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تحقیقات کامل انجام میشود احتمال آن می‌باشد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. پیام های واتس اپ و مجازی خیر.
اما احتمالا استعلام از خط شما ب عمل خواهد امد. البته بررسی ریز جزییات و متن پیامکها بسیار ضعیف است. صرفا تحقیقاتی در خصوص شماره هایی ک بیشترین تماس را با انها داشته اید انحام خواهد گرفت.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

هر تحقيقي لازم باشد صورت مي پذيرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

واتساپ خیر. اما پیامک ها و تلفن های عادی بله. البته متن بعید است. صرفا بیشترین افرادی که با انها مکالمه یا پیام داده اید مشخص می شود

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلامم بله مانعی جهت تنظیم دادخواست ومطالبه سهم الارث نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تحقیقات کامل انجام میشود احتمال آن می‌باشد