مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

با سلام. بنده دوماه پیش هنگام عبور از خیابان تصادف کردم ابتدا خیلی درد داشتم وبه راننده گفتم با اورژانس تماس بگیر البته با گوشی خودمن تماس گرفت ولی بعد چند دقیقه درد پام تموم شد وبلند شدم وچند قدم راه رفتم وفکر کردم که دیگه مشکلی نیست وگفتم اورژانس را لغو کن وبعد بنده را به محل کارم رساند ورفت ولی بعد از چند ساعت پام بسیار ورم کرو وکبود شد ودیگه نمی تونستم رو پام راه برم ورفتم دکتر ومشخص شد که سه تا از رباط های مچ پام پاره شده ورباط صلیبی زانو هم پارگی جزئی داره والان دوماه است که تو گچه وهنوز مشخص نیست درمانم چقدر دیگه طول میکشه چون دکتر میگهبعد از باز کردن گچ اگه موقع راه رفتن درد داشته باشم احتمالا جراحی میخواد لطفا راهنماییم کنید بدون داشتن شاهد، پلاک وشماره تماس راننده مقصر راهی هست که بتوانم دیه ی پامو بگیرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در صورتیکه راننده شناسایی نشود از صندوق تامین خسارتهای بدنی میتوانید وصول کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر راننده شناسایی نشود از صندوق تامین خسارت‌های بدنی می توانید خسارت خود را بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر راننده شناسایی نشود از صندوق تامین خسارتهای بدنی می توانید خسارت خود را مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر راننده شناسایی نشود از صندوق تامین خسارت‌های بدنی می توانید خسارت خود را بگیرید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام ابتدا شکایت خود را مطرح نمایید و متهم را مجهول کنا شناس اعلام نمایید سپس با بررسی دوربین ها و شهود یاد.... شماره موبایل و آدرس متهم را به دست بیاورد و با مدارکی که دارید به پزشکی قانونی مراجعه کنید و پرونده را تکمیل نمایید در نهایت یه شما یا از طریق بیمه شخص ثالث متهم یا از طریق صندوق تامین خسارتهای بدنی بایستی پرداخت گردد بهتر است در این خصوص وکیل بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله. بهتر است شکایت مطالبه دین خود را علیه شخص مجهول مطرح کنید تا نهایتا از طریق صندوق خسارتات بدنی غیر عمدی دولت دیه بگیرید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا برای جمع اوری مدارک راهنمایی شوید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از صندوق تامین خسارتهای بدنی می توانید خسارت خود را مطالبه کنید.

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

با سلام میتونید از دوربین های مدار بسته تا پاک نشدن کمک بگیرین

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر راننده شناسایی نشود از صندوق تامین خسارتهای بدنی می توانید خسارت خود را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا شکایت نمایید و از دادسرا نامه برای پزشکی قانونی بگیرید و ..

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت ایراد صدمه بدنی ناشی از تصادف ب دادسرای حوزه تصادف تنظیم کنید. و نامه ارجاع ب پزشکی قانونی بگیرید. در صورتی ک شاهد یا مدرکی دال بر تصادف دارید در شکواییه بیانکنید.همین طور تماس با اورژانس در تاریخ مورد نظر را ذکر کنید چرا که تماس ثبت شده است. از طریق صندوق تامین خسارت های بدنی نیز اقدام و با شرح ما وقع درخواست دیه دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از صندوق تامین خسارتهای بدنی قابل پرداخت می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت نمایید ولی اثبات آن سخت است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله در صورتیکه راننده شناسایی نشود از صندوق تامین خسارتهای بدنی میتوانید وصول کنید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

باسلام واحترام
ابتداازطریق دفاترخدمات قضایی،شکایتی مبنی برایرادصدمه درتصادف غیرعمدی مطرح دردادسرای محل وقوع تصادف،واگردلیل ومدرکی ازجمله شاهدو...داریددرشکواییه خودنام ببرید،وبه دلیل مجهول بودن متهم حادثه،دیه خودراازصندوق خسارتهای بدنی غیرعمدی مطالبه کنید.

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ابتدا باید توسط پزشک قانونی معاینه شده و بعد از صدور حکم به نفع شما صندوق تأمین خسارت های بدنی دیه را می پردازد

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام حداقل شاهد لازم دارید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه مدت زیادی نگذشته امکان شناسایی راننده از طریق دوربینهای مدار بسته اطراف وجود دارد. شما شکایت کنید. اگر راننده شناسایی شد از بیمه خودرو وی دیه شما داده می شود اگر شناسایی نشد صندوق تامین خسارت های بدنی جبران صدمات شما را خواهد کرد